Julgransinsamling


Visste du att en gran kan omvandlas till el som räcker till att köra fyra maskiner tvätt? Varje år hämtar Lidingö Stad din gran när du dansat ut julen och ser till att den kommer till energismart användning.
Lägg ut din uttjänta julgran väl synlig vid tomtgräns senast måndagen den 16 januari kl. 06:30. Lidingö Stad hämtar granarna under vecka 3 och ser till att den kommer till energismart användning. Granen ska förstås vara fri från julpynt och utan plastsäck. Och insamlingen gäller givetvis riktiga granar/träd, inte plastgranar – dessa återvinns på Stockby returpark. 
Tack för att du tänker på vår miljö!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: