Störningar på TV via Tele2


Från vecka 3 har vi här i Brevik haft problem med pixlade bilder på våra TV-apparater via Tele2, det har varit tablå-TV och i synnerhet HD-kanaler. Vår ansvariga hos Breviks samfällighetsförening har drivit ärendet hårt mot Tele2 och under den resan har vi förstått att hela Lidingö och även områden utanför vår ö har varit drabbade. Nu äntligen efter 4 veckor verkar Tele2 ha löst problemet, bytt delar och uppgraderat deras nät 4 ggr.
Vi är trots det tacksamma för återkopplingar om ni har störningar på TV-bilden. I så fall ange dag, tid, kanal och er gatuadress. Skicka in er återkoppling till Breviks samfällighets kontaktformulär. 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: